Oσμη σκανδαλου αποπνέει η επιχειρούμενη εκποίηση των αθετημένων και καταγγελμένων δανείων του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε τιμές πολύ κάτω από την ονομαστική τους αξία.
Η τραπεζική επιχείρηση «project kick» αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα μπει «μαχαίρι», σε προκλητικό βαθμό, στις οφειλές ύψους 45,3 εκατ. ευρώ μιας εταιρείας που έχει φανεί ασυνεπής στην καταβολή των δόσεων.
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.