Οι βαριές ήττες από την Μακάμπι και την Εφές… ξύπνησαν τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σαφώς καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα θυμήθηκε τον… χαρακτήρα της, έπαιξε άμυνα, έβγαλε σωστά plays και κέρδισε την Ζαλγκίρις (83-74), επιστρέφοντας στις νίκες και σε καθεστώς ηρεμίας.
Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε επιθετικά στους Βασίλη Σπανούλη και Μπράντον Πολ, ενώ πήρε πολλά από τους ψηλούς του, με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ουίλι Ριντ και Γιώργο Πρίντεζη να προσφέρουν σε όλους τους τομείς. Οι Πειραιώτες είχαν απαντήσεις απέναντι στους σκληροτράχηλους αλλά άστοχους Λιθουανούς, ενώ κλειδί για το ματς ήταν η τρίτη περίοδος (23-16 το επιμέρους).
Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 3-5 και ετοιμάζονται για μία δύσκολη «διαβολοβδομάδα» (Μπάγερν και Άλμπα στην Γερμανία), έχοντας πάντως καλή ψυχολογία μετά από ένα ομολογουμένως εξαιρετικό βράδυ στο ΣΕΦ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.