Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Εριξε το λεωφορείο πάνω σε πλήθος και μαχαίρωσε τρία άτομα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οδηγός λεωφορείου έπεσε πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας δεκάδες άτομα ενώ στη συνέχεια κατέβηκε με μαχαίρι τραυμάτισε και άλλους δύο.

Οπως είπε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ δεκάδες είναι οι τραυματίες από την δράση του οδηγού αλλά ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα κίνητρά του.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν όταν 33χρονος οδηγός λεωφορείου έπεσε με το όχημα πάνω σε στάση και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, ενώ επιτέθηκε με μαχαίρι σε όσους προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, σύμφωνα με το AP, ο 33χρονος συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε πηδήξει στη θάλασσα προσπαθώντας να διαφύγει.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που συνεργάζονταν πάνω από μια δεκαετία με τον δήμο είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

eleftherostypos

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *