Ελληνική Λύση: Να κατασκευαστεί τείχος και να τοποθετηθούν νάρκες στα ελληνοτουρκικά σύνορα!

Την κατασκευή τσιμεντένιου τείχους ύψους έξι μέτρων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και την τοποθέτηση ναρκών σε όλη την περιοχή, προτείνει η Ελληνική Λύση.

-Advertisement-
fitcare

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, αυτό είναι αναγκαίο μετά την «απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«Η απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος ,οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα!

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Είναι περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη η υλοποίηση της πρότασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για θωράκιση των συνόρων!

Κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή τσιμεντένιου τείχους ύψους έξι μέτρων , το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί παρά τα όσα ψευδή λένε κάποιοι και κυρίως να τοποθετήσουμε νάρκες σε όλη την περιοχή των συνόρων, ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε δυσάρεστο ενδεχόμενο στο μέλλον!».

Πηγή: iefimerida.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *