Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ θα υποδυθεί τον Στάλιν

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ο γάλλος ηθοποιός που έχει πάρει ρωσική υπηκοότητα θα υποδυθεί τον σοβιετικό ηγέτη σε ταινία που θα σκηνοθετήσει η Φανή Αρντάν.

Σύμφωνα με τον πάντα πληροφορημένο Hollywood Reporter ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σοβιετικό ηγέτη στην κινηματογραφική διασκευή του έργου του Jean-Daniel Baltassat «Le Divan de Staline» που κυκλοφόρησε το 2013. Το βιβλίο αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη (!) το 1950 όταν ο Στάλιν ανέθεσε τη φιλοτέχνηση μνημείου αφιερωμένου στον ίδιον σε κάποιον καλλιτέχνη.

Η ταινία θα αποτελεί συμπαραγωγή Γάλλων και Πορτογάλων και θα υποστηρίζεται από τα φημισμένα στούντιο Mosfilm της Μόσχας που θα παράσχουν τα κοστούμια και αντικείμενα εποχής που απαιτούνται για τα σκηνικά. Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η Φανί Αρντάν.

Όμως, το εν λόγω project δεν είναι το μόνο που περιλαμβάνεται στην ατζέντα του ηθοποιού και το οποίο αφορά στην Ρωσία. Ο Ντεπαρτιέ που αντάλλαξε το γαλλικό κρασί για την ρώσικη βότκα το 2013 ώστε να αποφύγει τα πρόσθετα φορολογικά βάρη στην πατρίδα του Γαλλία έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να γυρίσει μια ταινία με ήρωες γάλλους πιλότους οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό των σοβιετικών δυνάμεων στον πόλεμο

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *