Μέσα σε 24 ώρες ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία / Οι τρεις περιπτώσεις και ο… ξένος!

Πάνος Κατσώνης
2 Min Read

Τρέχουν οι εξελίξεις για την αντικατάσταση του Σωτήρη Αντωνίου στον ΠΑΣ Λαμία. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και κυρίως την αποκαρδιωτική εικόνα, η διοίκηση των “κυανόλευκων” έπαψε -το μεσημέρι της Δευτέρας- από την τεχνική ηγεσία, τον Λαρισαίο κόουτς. Παράλληλα από το βράδυ της Κυριακής αναζητά την επόμενη μέρα για τον πάγκο της ομάδας…

Αυτό το οποίο προκύπτει από το ρεπορτάζ μας είναι πως παρά τα όσα διαρρέονται για οριστική συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο, το θέμα δεν έχει τελειώσει.  Όντως ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού έχει μιλήσει με την διοίκηση η τελευταία ωστόσο δεν έχει κάνει επαφές μόνο, μαζί του.

Οι πληροφορίες του Lamianow αναφέρουν πως ο Άκης Μάντζιος αλλά και ο Γιάννης Πετράκης είναι δύο προπονητές με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο Πανουργιάς Παπαιωάννου. Δεν είναι οι μόνοι… Και σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε με απολυτότητα για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντωνίου.

Το τρίτο όνομα το οποίο προστέθηκε στην λίστα τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Γιάννη Χατζηνικολάου, πρώην προπονητή του Εργοτέλη, του Πλατανιά, του Άρη, Ηρακλή κτλ, κτλ. Πηγές στην διοίκηση του συλλόγου τονίζουν βέβαια πως ακόμη και τώρα όλα είναι ρευστά με την ομάδα να ρίχνει ματιές και στο εξωτερικό, με κόουτς από την Ισπανία -με καλές συστάσεις και από πρώην παίκτη του συλλόγου- να βρίσκεται επίσης στα υπόψιν…

Όπως και να έχει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πιθανότατα μέχρι το βράδυ της Τρίτης, το αργότερο την Τετάρτη, ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει νέο προπονητή.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *