Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ θα συμμετάσχει στην αμερικάνικη πόλη ως κάτοχος του τίτλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα, στις 16 Ιανουαρίου στην Ορλεάνη. Ο 29χρονος σταρ, μαζί με τον προπονητή του, θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία στη Γαλλία, όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου.
Η δράση του θα συνεχιστεί στις 27 Ιανουαρίου στη Γερμανία στο μίτινγκ του Κότμπους και στις 3 Φεβρουαρίου στο Ντίσελντορφ, ενώ στις 5 του ίδιου μήνα θα βρεθεί στον Λοτζ.
Ο Φιλιππίδης θα σώσει το «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού (13-14/2), αλλά στο και στο μίτινγκ του Κλερμόν στις 21 του μήνα μαζί με τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος.
Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Ρίο στις 28 Φεβρουαρίου.
SPORTFM.GR

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.