Είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του στον περίβολο της Παναγίας Επισκέψεως – «Εύγε, λύθηκε το κυκλοφοριακό στα Τρίκαλα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην οργισμένη ανάρτηση του παπά στο Facebook
Μια κάπως σπάνια αγανάκτηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων ενημέρωσης. Την ώρα που ο παπάς Γιώργης Γραδούλας διακονούσε εντός του ναού ειδοποιήθηκε ότι του κόβουν κλήση.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice, είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του στον περίβολο της Παναγίας Επισκέψεως. Άντρες της δημοτικής αστυνομίας έφθασαν στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκαν από περίοικο.
Η αντίδραση του παπα Γιώργη ήταν στα όρια της… ιεράς αγανάκτησης, όπως φαίνεται και παρακάτω:


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.