Πριν απο λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 857.11 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,38%
Ύστερα απο μισή ώρα συναλλαγών ο Γενικός Δείκτης μοιάζει σχεδόν ακούνητος καθώς μετά βίας δυο τραπεζικές μετοχές έχουν ξεπεράσει τα 100.000 χιλ κομμάτια.
Σ’ αυτό το περιβάλλον με χαμηλούς τζίρους το πάνω χέρι έχουν οι short οι οποίοι με λίγες πωλήσεις οδηγούν την πτώση.
Πριν απο λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 857.11 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,.38%.
Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας χάνει 0,15% στα 2,746 ευρώ. Με πτώση 0,29% η Eurobank στα 0, 8675 ευρώ. Με πτώση 0,27% η Τράπεζα Πειραιώς στα 2,972 ευρώ. Πτώση 0,81% για την Alpha Bank στα 1,704 ευρώ. Με κέρδη 0,25% ο μυτιληναίος στα 9,83 ευρώ. Πτώση 0,74% ο οτε στα 13,.4 ευρώ. Με πτώση 0,35% ο οπαπ στα 9,865 ευρώ. Οριακή η πτώση σε ΔΕΗ στα 2,986 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν μετά βίας στα 2,2εκατ. ευρώ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.