Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πανιώνιου φέρονται να βρίσκονται ο Φάνης Τζανδάρης και ο Γιάννης Γιαννιώτας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στον Ολυμπιακό.
Την ώρα που ο Μπουμάλ προβάρει τα πράσινα και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας απασχολεί τον ΠΑΟΚ και γερμανικές ομάδες, οι Νεοσμυρνιώτες κινούνται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με στόχο τη συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς.
Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται στον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση να μεταγραφούν και οι δύο ως δανεικοί στους «κυανέρυθρους» φαντάζει δύσκολη, ιδιαίτερα για τον Γιαννιώτα που ψάχνεται για πρόταση στο εξωτερικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.