Σε μαζική κινητοποίηση καλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού MEGA τους συναδέλφους τους, εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 έξω από τα γραφεία του καναλιού στην οδό Μεσογείων.
Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλουν τους μεγαλομετόχους του καναλιού ότι «παίζουν με τις τύχες τους» σημειώνοντας ότι το κανάλι κινδυνεύει άμεσα με χρεοκοπία καθώς στις προηγούμενες συνεδριάσεις των μετόχων δεν προχώρησε η ανακεφαλαιοποίησή του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.