Τραγωδία στη Δραπετσώνα: «Μάνα και αδερφός όρμηξαν με πατημένο γκάζι στη θάλασσα»

Μαίρη Μαλισιόβα
2 Min Read

Mε τον χειρότερο τρόπο γράφτηκε το τέλος της οικογένειας Μαυρίκου, καθώς η μητέρα και αδερφός του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι στη Δραπετσώνα, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το ‘πε και το ‘κανε… Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω…» ήταν τα τραγικά λόγια της αδερφής της Σοφίας Μαυρίκου, της 75χρονης μητέρας του δημοσιογράφου και εκδότη.

Η Σοφία Μαυρίκου είχε ζήσει απανωτές τραγωδίες: είχε χάσει την κόρη της σε ηλικία μόλις 16 ετών από καρκίνο. Δεύτερο πλήγμα ήταν ο τραγικός θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος κάηκε ζωντανός στο όχημά του τον Ιούνιο του 2016 στην Αττική Οδό.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 53χρονος Θεόδωρος Μαυρίκος, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε χρόνια φαρμακευτική αγωγή.

Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας για την οικογένεια Μαυρίκου

Όπως δήλωσε, ο συνήγορος και φίλος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Έρχεται ένα αμάξι με φουλ ταχύτητα»

Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα – ο χώρος είναι ελεγχόμενος – κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη βουτιά στο θάνατο που έκανε η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, έχοντας συνοδηγό στο αυτοκίνητο τον αδελφό του δημοσιογράφου. Εκτίμησε ότι το όχημα εκινείτο με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

πηγή :dikaiologitika.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *