Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    xrwma seismografos 1 | Lamianow.gr
    Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα – Έγινε αισθητός σε Κόρινθο και Πάτρα
    zakinthos2 1200x675 1 | Lamianow.gr
    «Μου έφαγε το παιδί μου» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που δέχθηκε τη φονική επίθεση από σκύλο στη Ζάκυνθο
    spitia | Lamianow.gr
    Πανάκριβα σπίτια και άδεια πορτοφόλια: Οι Έλληνες ανάμεσα στις «μυλόπετρες» των στεγαστικών δαπανών και των χαμηλών μισθών
    pierakakis | Lamianow.gr
    Απρόσμενο δώρο Πιερρακάκη στον κεντρικό τραπεζίτη της Ιρλανδίας – Γιατί του έδωσε εμφάνιση του Πανιωνίου
    dimoi pp | Lamianow.gr
    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και οι δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    isop | Lamianow.gr
    Όρθια η Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό, έβαλε δύσκολα στο Βόλο
    giagia aek | Lamianow.gr
    ΑΕΚ: Η… σούπερ γιαγιά από το Ατσαλένιο! – Είχε δει από το πέταλο τον αγώνα με τον ΟΦΗ (βίντεο)
    4931507 | Lamianow.gr
    Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 : Ελ Κααμπί σόου…
    panionios | Lamianow.gr
    Φίλαθλοι του Πανιωνίου κρατούνται σε νοσοκομείο της Τουρκίας: Τους έχουν πάρει τηλέφωνα και διαβατήρια
    fener | Lamianow.gr
    Ποιος παίκτης της Φενέρμπαχτσε είδε… καμουφλαρισμένος το Παναθηναϊκός – Βαλένθια
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΕΛΛΑΔΑ - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Αφημένο στην τύχη του από την προηγούμενη διοίκηση – Δείτε φωτογραφίες

ΕΛΛΑΔΑ

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Αφημένο στην τύχη του από την προηγούμενη διοίκηση – Δείτε φωτογραφίες

Μαίρη Μαλισιόβα
ByΜαίρη Μαλισιόβα
Follow:
Οκτ 4, 2019 @ 14:36
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
6 Min Read
SHARE

Εικόνα εγκατάλειψης στο άλλοτε στολίδι του Φαλήρου αντίκρισε η νέα διοίκηση του ΣΕΦ που έχει μπροστά της δύσκολο έργο – Ήδη πάντως δρομολόγησε την επίλυση του ζητήματος που προέκυψε με την οφειλή της ΚΑΕ Ολυμπιακός

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Πέρασαν σχεδόν 35 χρόνια από την ημέρα που ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου έκοβε την κορδέλα των εγκαινίων του Σταδίου στο Φαληρικό όρμο το οποίο ο ίδιος βάφτισε «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο (έως ότου πάρει την πρωτιά το κλειστό του ΟΑΚΑ) στο οποίο έχουν γραφτεί ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού με κορυφαία όλων την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ τον Ιούνιο του 1987 (ενώ έχουν φιλοξενηθεί Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και πολλές άλλες σπουδαίες διοργανώσεις).

Μόνο που το άλλοτε στολίδι του ελληνικού αθλητισμού πλέον είναι στην επικαιρότητα για τους λάθους λόγους καθώς από τη μια υπάρχει η εικόνα εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων προκαλεί θλίψη, κι από την άλλη η ξαφνική σπουδή της απερχόμενης διοίκησης να δημοσιοποιήσει το ζήτημα της οφειλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση των εγκαταστάσεων της…

sef-foto6
sef-foto5



Κι αν η κεντρική αρένα, λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού που δίνει εκεί τους αγώνες του στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και την Euroleague, είναι σε καλή κατάσταση, πίσω από τη… βιτρίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Κι όσο κι αν ορισμένοι προσπάθησαν επιμελώς να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το… χαλάκι σιγά, σιγά γίνεται αντιληπτό ότι και το ΣΕΦ είχε αφεθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις στη μοίρα του.

Οι εικόνες με τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του Σταδίου να έχουν μετατραπεί σε χώρους απόθεσης σπασμένων πλαστικών καθισμάτων, άχρηστων αντικειμένων, χαλασμένων μηχανημάτων είναι ενδεικτικές για την εγκατάλειψη και την απαξίωση της εγκατάστασης… ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με τους τρύπιους φράχτες και τα παρατημένα υλικά.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ
sef-foto2
sef-foto1



Το μόνα «καθαρά» στοιχεία που παρέδωσε η απερχόμενη διοίκηση ήταν οι υπηρεσιακοί φορητοί υπολογιστές, από τους οποίους είχαν αφαιρεθεί ότι αρχεία υπήρχαν μέσα (λες και δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία απολύτως εικόνα για την όποια διευθυντική δραστηριότητα των προηγούμενων ετών!

Το χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η απερχόμενη διοίκηση όμως θέλησε να κάνει θόρυβο όχι με το έργο, αλλά μ’ ένα φτηνό επικοινωνιακό τρικ, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να γυρίζει εις βάρος της.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα κάποιοι προσπάθησαν εν κρυπτώ (χωρίς να γίνει η σχετική ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) να διενεργήσουν διαγωνισμό για την εκμίσθωση των 9 κυλικείων του γηπέδου, αλλά την τελευταία στιγμή η συγκεκριμένη κίνηση έγινε αντιληπτή κι έμεινε απλά σκέψη.

Ωστόσο λίγο πριν πριν προκύψει η αλλαγή προσώπων, δημοσιοποιήθηκε μια επιστολή του απερχόμενου ΔΣ (με παραλήπτες το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) στην οποία γίνεται λόγος για οφειλή ύψους 530.000 ευρώ της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση του ΣΕΦ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019…

sef-foto4
sef-foto3



«Χρωστάει μισό εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός…» γράφτηκε κατά κόρον, με τους ερυθρόλευκους να περνούν στην αντεπίθεση ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει οφειλή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι το ποσό που ισχυρίζεται η απελθούσα διοίκηση.

Κι όσο κι αν απογοητευτούν ορισμένοι, η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Το ποσό των 530.000 που εμφανίζεται ως οφειλή του Ολυμπιακού, είναι αυτό που πλήρωσαν οι ερυθρόλευκοι την σεζόν 2017-2018, αλλά για την προηγούμενη σεζόν δεν υπήρχε καμία απολύτως συμφωνία!!!

Και πως να υπάρχει, όταν το μοναδικό έγγραφο της διοίκησης προς την ΚΑΕ με τον οποίο τον καλεί για να συζητήσουν το θέμα του τιμήματος χρήσης του γηπέδου, εστάλη την 1 Ιουλίου 2019 (!!!), σχεδόν δύο μήνες μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου!

Με απλά λόγια η απερχόμενη διοίκηση του ΣΕΦ επέτρεψε στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιεί το γήπεδο για αγώνες, προπονήσεις και να έχει και τα δικά του γραφεία, χωρίς την παραμικρή ενόχληση για να προχωρήσουν σε μια συμφωνία για το αντίτιμο όλων των παραπάνω.

sef-foto9
sef-foto8
sef-foto11



Κι ίσως εδώ η εξήγηση γι’ αυτή την.. ανεξήγητη συμπεριφορά έχει να κάνει με τη μη υλοποίηση από την πλευρά της διοικήσεως, των βλετιωτικών έργων που προβλέπονταν στην σύμβαση που είχε υπογράψει με τους Πειραιώτες.

Έργα που αφορούσαν την αλλαγή των ηλεκτρονικών πινάκων για να είναι συμβατοί με τους όρους της Euroleague, τις προδιαγραφές των φώτων (LED), την εξωτερική περίφραξη και διάφορα άλλα για τα οποία ο Ολυμπιακός θα καταθέσει αγωγή ζητώντας διαφυγόντα κέρδη.

Κι όσοι βιαστούν να σκεφτούν ότι όλα αυτά είναι απλά ερυθρόλευκες προφάσεις για να αποφύγουν ή να καθυστερήσουν την πληρωμή, να ενημερώσουμε ότι μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που η νέα διοίκηση του ΣΕΦ ανέλαβε τα καθήκοντα της φρόντισε να κάνει ότι δεν έκαναν μέσα σε μια ολόκληρη χρονιά οι προκάτοχοι της.

Πολύ απλά κάλεσε την ερυθρόλευκη ΚΑΕ προκειμένου οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στο μίσθωμα της περασμένης περιόδου (η συμφωνία πρέπει να επικυρωθεί το αργότερο μέχρι την 30.11.2019 και να εξοφληθεί σε μηνιαίες δόσεις μέχρι την 30.6.2020), ενώ ήδη ο Ολυμπιακός κατέβαλλε 100.000 ευρώ έναντι του τιμήματος.

Γιατί πολύ απλά τις περισσότερες φορές δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα.

πηγή : protothema.gr
ΜΗΤΡΑΚΟΣ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε 260.000 επικουρικές συντάξεις…
Next Article Τρύπα στις δωρεάν μετακινήσεις – Ο ΟΑΣΑ ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στα ΜΜΜ
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 11°
87%
2 km/h
Κυ
16 °C
Δε
15 °C
Τρ
14 °C
Τε
15 °C
Πε
10 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

xrwma seismografos 1 | Lamianow.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα – Έγινε αισθητός σε Κόρινθο και Πάτρα

zakinthos2 1200x675 1 | Lamianow.gr
ΕΛΛΑΔΑ

«Μου έφαγε το παιδί μου» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που δέχθηκε τη φονική επίθεση από σκύλο στη Ζάκυνθο

spitia | Lamianow.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Πανάκριβα σπίτια και άδεια πορτοφόλια: Οι Έλληνες ανάμεσα στις «μυλόπετρες» των στεγαστικών δαπανών και των χαμηλών μισθών

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης