Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 2004 στις 10.00 το πρωί, όταν στο Ασπρονέρι Καμένων Βούρλων, γίνεται το τραγικό δυστύχημα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.
7 νεκροί μαθητές, 7 αγγελούδια από την Φαρκαδόνα Τρικάλων που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή, την χάνουν στο φοβερό τροχαίο δυσύχημα, πηγαίνοντας σχολική εκδρομή.
Ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, η ανείπωτη τραγωδία προκαλεί συγκίνηση και θλίψη.
Έξι χρόνια αργότερα, την ίδια ημερομηνία, 27 Σεπτεμβρίου του 2010 στις 17:00 το απόγευμα, σημειώνεται ένα άλλο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στην περιοχή της Φαρκαδόνας, στην Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας στο ύψος του Πετρόπορου.




Εκεί, χάνουν τη ζωή τους άλλα 7 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο μικρά παιδιά, ενώ μία οικογένεια ξεκληρίζεται. Η κάμερα του trikalaola.gr καταγράφει τότε τις τραγικές στιγμές που εκτυλίσσονται, λίγα λεπτά μετά το φοβερό τροχαίο.
πηγή : newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.