Λαμία: Παρουσία Εισαγγελέα και Αστυνομίας… άνοιξε το 6ο Λύκειο! [εικόνες-video]

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 5 comments
2 Min Read

Μπορεί οι μαθητές να δήλωναν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη το πρωί της Τετάρτης, στο 6ο Λύκειο Λαμίας, ωστόσο η παρουσία εισαγγελέα τους άλλαξε άποψη. Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί η κ. εισαγγελέας παρουσία της αστυνομίας έφτασε στο σχολείο και μιλώντας για αρκετή ώρα με τα παιδιά, τα έπεισε να ανοίξουν το σχολείο ώστε να συνεχιστούν τα μαθήματα.

Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές πήραν διαβεβαιώσεις και από τον λυκειάρχη τους ότι δεν θα παραχωρηθούν δύο αίθουσες του σχολείου στο 9ο Γυμνάσιο, γεγονός που όπως λένε οι μαθητές θα δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου τους. Συν τις άλλοις γονείς και καθηγητές αποφάσισαν μαζί με τους μαθητές αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με διάφορετικό τρόπο προκειμένου να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματα για την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας στο σχολείο.

Το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους μαθητές πως έχει δοθεί εντολή από τον κ. εισαγγελέα να ανοίξει το σχολείο ωστόσο οι ίδιοι παρουσιάζονται αμετακίνητοι, τόνισαν μεταξύ άλλων πως “…είμαστε 100 άτομα εδώ αν θέλουν ας μας πάρουν όλους αυτόφωρο “, εν τέλει η παρουσία της κυρίας εισαγγελέα ήταν κατευναστική και τα παιδιά άνοιξαν το σχολείο. 

Να σημειώσουμε πως σήμερα υπάρχει συνάντηση στο γραφείο της υφυπουργού παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για το θέμα της μεταστέγασης του Εργαστηρίου Ειδικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο 9ο γυμνάσιο.

Δείτε τι δήλωναν το πρωί

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
5 Comments
  • Κανένας δεν έχει δικαίωμα να εξουσιάζει τα μάτια μου, το στόμα μου, τα χέρια μου, τούτα τα πόδια μου που πατάνε τη γης. Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος.

  • Έτσι ξεκινούν απ τα σχολεία μετά στα πανεπιστήμια και μετά σκίζουν μνημόνια…με το που είδαν εισαγγελέα που πήγε η μαγκιά?κάτ’απ’τα σκέλια…το σχολείο δεν πάμε να το καταλάβουμε μου λεγε ο πατέρας μου,πάμε να μάθουμε γράμματα…αν δεν θέλουμε πολύ απλά πάμε για δουλειά!τώρα η Ζαχαράκη τι θα τους πει άσε…τα ίδια λέγανε και ξανά γίναν κυβέρνηση!Σωτήρία δεν υπάρχει!

  • Μπράβο στην εισαγγελέα αλλά το ίδιο να κάνει και στο 9ο να καλέσει τους γονείς για παρεμπόδιση των παιδιών τους να πάνε στο σχολείο. Τέτοιος φασισμός και ρατσισμός μόνο στην Λαμία γίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *