Σίγουρος ότι η Μεγάλη Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση εμφανίστηκε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας σε περίπτωση άτακτου Brexit θα επανέλθουν τα σύνορα μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας κι Ιρλανδίας.
«Είμαι πεπεισμένος ότι το Brexit θα συμβεί», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέντευξή του στο Sky News την προηγούμενη εβδομάδα, προτού δει τις προτάσεις που έστειλε η κυβέρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στις Βρυξέλλες.
Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν νέα σύνορα μεταξύ της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ιρλανδίας, χώρας μέλους της ΕΕ, σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία, ο Γιούνκερ απάντησε: «Ναι (…) Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ΕΕ και της εσωτερικής αγοράς».
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.