Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης στις σήραγγες Τ1 & Τ2 επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, τη Δευτέρα (23-09-2019) έως και την Παρασκευή (27-09-2019), κατά τις ώρες από 22:00΄ έως 06:00΄, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, καθώς και
- αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.