Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ το Δημοτικό Σχολείο Εξάρχου. Το μικρότερο σχολείο της Λοκρίδας κι ένα από τα 4 μικρότερα σχολεία της Φθιώτιδας. Πρώτο, για να τιμήσω στα πρόσωπα αυτών των παιδιών και των γονιών τους, όλους εκείνους, που «κόντρα στον καιρό», επιμένουν να κρατάνε ζωντανή τη Φθιωτική ύπαιθρο! Και κατά δεύτερο λόγο, για να δώσω σαφές και καθαρό μήνυμα, ότι ως Διοίκηση, η βούλησή μας για μια ισόρροπη και χωρίς διακρίσεις ανάπτυξη σε όλη τη Στερεά Ελλάδα είναι γνήσια και ισχυρή!
Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους δασκάλους και σε όλους τους καθηγητές. Να είναι αυτό ένα όμορφο, δημιουργικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών.
Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις!
Ηλίας Γ. Κυρμανίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.