Σύμφωνα με πληροφορίς το αγοράκι είχε διακομιστεί στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Ρίο με πολύ υψηλό πυρετό και συμπτώματα εγκεφαλίτιδας – που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τον εργαστηριακό έλεγχο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη, χορηγώντας φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας το παιδάκι σε τεχνητό κώμα, για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του.
Ο 6χρονος Άγγελος έδειξε τα τελευταία 24ωρα μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως το παιδάκι έφυγε δυστυχώς τη νύχτα από ανακοπή.
Το θλιβερό νέο διαδόθηκε γρήγορα τόσο στο χωριό του πατέρα που διαμένει η οικογένεια στο Πελόπιο, όσο και στο χωριό που κατάγεται η μητέρα στο Γραίκα αλλά και στα Μακρίσια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 6χρονου.
πηγή : newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.