“Καζάνι” που βράζει ο Καραβόμυλος! “Πυριτιδαποθήκη το στρατόπεδο, θα μας τινάξουν στον αέρα…”, δηλώνουν οι κάτοικοι [vds]

Lamianow.gr
1 Min Read

Καζάνι που βράζει η περιοχή του Καραβόμυλου μετά την απόφαση να μεταφερθούν πρόσφυγες στο κλειστό στρατόπεδο Γεώργιος Παπαποστόλου. Να σημειωθεί ότι το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα στο χωριό. Η περίφραξη του «ακουμπά» σε σπίτια, ενώ εντός του χώρου αλλά και στην πλαγιά πάνω από αυτόν, υπάρχουν αγωγοί καυσίμων. « Ποιος σκέφτηκε να φτιάξει Hot Spot, πάνω σε μία ωρολογιακή βόμβα, που αν σκάσει θα γίνει παρανάλωμα όλη η περιοχή. Θα μας τινάξουν στον αέρα όλους;» αναρωτιούνται οι κάτοικοι που με δηλώσεις τους αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη υγρά καύσιμα σε βαρέλια αλλά και στους υπόγειους αγωγούς που διασχίζουν το χωριό.

«Θα χυθεί αίμα» δηλώνουν χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «πισώπλατο μαχαίρωμα» εκ μέρους της κεντρικής εξουσίας που αποφάσισε εν αγνοία της τοπικής κοινωνίας. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν έναν λόγο ακόμη να ανησυχούν αφού όπως διευκρινίζει και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας για τον Καραβόμυλο και τα γύρω χωριά η αστυνόμευση είναι σχεδόν ανύπαρκτη.


Δείτε επίσης:

Καραβόμυλος: “Θα μας τινάξουν στον αέρα… θα χυθεί αίμα” / Σε αναβρασμό οι κάτοικοι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας (εικόνες – βίντεο)

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
10 Comments
  • Γιώργος 14:29 Είσαι ελεύθερος αγοράκι να τους πάρεις όλους αν τους θες και αντέχεις.
    Εμείς είμαστε ‘ρατσιστές’ και ας μην έχουμε ψηφίσει πότε προς τα δεξιά.
    Φτάνει ρε η υποβάθμιση και η φτώχεια.
    Διάβασε τι γράφει από πάνω η κ.Γιώτα 16:09 έτσι σκέφτονται όλοι και ας μην ασχολούνται μην τυχόν κάποιος έξυπνος σαν εσένα τους αποκαλέσει ρατσιστές.

  • ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΣΤΟ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ….ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΑΝ Ε.Ε., ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΟΤΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΟΠΩΣ Η «ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ» ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ , Κ.Κ.Ε, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟ).

  • OTAN ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

  • Τελικά όλοι κατάλαβαν ποιός βουλευτής είναι κοντά στους πολίτες αυτού του τόπου ανεξάρτητος αποτελέσματος.Και μιλώ για τον κ.Κοτρωνιά που ήρθε διακριτικά με τον συνεργάτη του μίλησε,είπε τις προτάσεις του χειροκροτηθηκε και έφυγε σαν Κύριος!Ο άνθρωπος με το καλημέρα έδειξε αυτός και το επιτελείο του ότι είναι πολύ ΜΠΡΟΣΤΑ!Συγχαρητήρια κ.Κοτρωνιά και καλή συνέχεια στη βουλευτική σας θητεία.

  • ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΘΕΜΟΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

  • Να συμφωνήσω απόλυτα με την Γιωτα.Τελικα μαζυτηκαν αυτοί οι άμοιροι κάτοικοι του Καραβομυλου να διαμαρτυρηθουν,ενώ οι άλλοι τα είχαν κανονίσει και με λεπτομερειες.Τουλαχιστον ο Κοτρωνιάς έσωσε τα προσχήματα,οι άλλοι που προεκλογικά γυρνούσαν τα καφενεία ζητώντας την ψήφο,σήμερα έκαναν τον Αλέκο.Οι γνωρίζοντες δε τα τεκταινομενα,προσπαθούν να κρατήσουν τα γέλια τους.Βαλανε πραγματικά τους λυκους,να φυλάνε τα προβατα!

  • Υπάρχει πόλη στην Ελλαδα,που να φιλοξενεί 2 hotspot σε ακτίνα15 km. περιμετρικά της??Υπαρχει και είναι μονο μια.Λαμια!!Γιατι δεν έγινε ας πούμε κάτι τέτοιο στο Βολο,στην Λαρισα στο Καρπενησι??Γιατι ξέρουνε ότι ο Μπεος πχ.θα τους έπαιρνε με τις πέτρες!οπως το έκανε και η Λαρισα.Μας παίρνουν σχολές ,υπηρεσίες,στρατοπεδα και μας γεμιζουν με στρατόπεδα εξαθλιωμένων ανθρωπων.Το ότι συμβαίνει αυτο δεν είναι καθόλου τυχαιο,το αντίθετο μαλιστα.Διοτι το κερασάκι στην τούρτα του ανθρωπισμου,λέγεται οικονομικά συμφέροντα.Και εκεί οι λύκοι έχουν πάρει θεση.Καντε λίγο υπομονη και όσοι παρακολουθησετε την εξελιξη της δημιουργιας του καταυλισμού,θα καταλάβετε πολλά!!Τωρα αν πληγεί ο τουρισμος της περιοχης,αν υποβαθμίζετε η περιοχή μας,αν κοπούν και χίλιες ρίζες ελιές,όπως γίνεται παντού όπου υπαρχουν καταυλισμοί,λίγο τους νοιάζει.Ειτε Δεξιοί είτε Αριστεροι,το μεγαλύτερο κομμα είναι αυτό της τσέπης.

  • «Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά μακριά από εμάς και όπου άλλου ας πάνε.
    Είμαστε δημοκράτες αλλά…
    Αλλιώς θα χυθεί αίμα…»

    Η υποκρισία των καλών και φιλόξενων καλών Ελλήνων χριστιανών.
    Σκεφτείτε να μην ήταν δημοκρατες,φιλόξενοι,χριστιανοί και μη ρατσιστές τι θα γινόταν.
    Δεν θέλω να το σκέπτομαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *