Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (04-09-2019) έγινε η μακάβρια αποκάλυψη.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, διερχόμενος περαστικός που περπατούσε κάτω από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, εντόπισε ξαφνικά το πτώμα ενός άνδρα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
πηγή : newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.