Δήμος Λαμιέων: Παρέδωσε στον Θύμιο Καραϊσκο ο Νίκος Σταυρογιάννης [εικόνες-video]

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Μέσα σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Δήμο Λαμιέων. Ο απερχόμενος δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης, παρέδωσε στον φίλο του, όπως τόνισε, Θύμιο Καραϊσκο, με τους θερμούς εναγκαλισμούς και τα ζεστά λόγια, και από τις δύο πλευρές, να μην λείπουν.

“Πέρα από την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα γνωριζόμαστε από παλιά, είμαστε φίλοι παραδίδουμε ένα Δήμο πολύ καλύτερο από αυτόν που είχαμε παραλάβει, με προβλήματα με σύνθετες διαδικασίες που πρέπει να επιλυθούν όμως έναν Δήμο με ένα συνολικό σχεδιασμό έναν λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο. Του εύχομαι καλή επιτυχία, άλλωστε η συνεργασία μας θα υπάρχει και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όπου αλλού χρειαστεί”... είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. 

“Στην αυτοδιοίκηση δεν μπορούμε να πορευτούμε χωρίς διάλογο, συνεργασίες και συνέργειες. Η γνώση και η εμπειρία του φίλου του Νίκου Σταυρογιάννη αποτελεί για τον δήμο μας και για εμένα προσωπικά μια πολύτιμη παρακαταθήκη που δεν μπορεί παρά να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Η συμβολή του με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε καίρια και σημαντικά ζητήματα του δήμου μας. Δεσμεύομαι και του το είπα και προσωπικά του ίδιου ότι αυτό το άριστο κλίμα που είχαμε στην συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα θα συνεχίσει να υπάρχει” τόνισε από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραϊσκος.



 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
11 Comments
  • Αξιότιμε κ. Σταυρογιάννη, αυτή τη δήλωση « παραδίδουμε περισσότερα από ότι παραλάβαμε» την σκεφτήκατε πολύ ?

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (με κεφαλαία) Κοτρωνιάς, σας παρέδωσε, ανακαινισμένο παλαιό κτίσμα ως γραφείο Δημάρχου, νέο κτήριο ΔΕΥΑΛ, ανακαινισμένο καινούργιο Δημαρχείο (παλιό νοσοκομείο), σε πλήρη λειτουργία, δεκάδες ειδικά οχήματα- μηχανήματα, περιφερειακούς δρόμους (νταμάρια, προφήτης Ηλίας), πεζοδρομήσεις κεντρικών οδών, γήπεδα 5Χ5, παιδικές χαρές, νέο αγωγό μεταφοράς ύδατος από Γοργοπόταμο ( σχέδια, λεφτά, ανάδοχο), κ.λ.π., εσύ τι παρέδωσες στον νέο Δήμαρχο?

  • Να τον κάνει αντιδήμαρχο καθαριότητας… Το έχει το θέμα ο Νίκος…. Ξέρει αυτός… Αχ καημένε πιστεύες ότι θα είσαι γ πάντα δήμαρχος;; η θα σε ξανά βγάζανε δήμαρχο αυτοί ο 50 – 70 που βολεψες στον φοσδα;; τραβά τώρα.. Τώρα ξεκινανε τα δύσκολα για σένα… Να δω τη δουλειά θα βρεις να κάνεις. Εσύ εληξες την δικιά μας σύμβαση.. Και εμείς την δική σου… Συμβασιουχος εισουν κ συ Νικολάκη. Ρόδα είναι κ γυρνάει η ριμαδα. Αα κ μια ερώτηση.. Όποιος ξέρει μου απαντάει… Από όλους αυτούς τους δημάρχους που δημιούργησαν το έκτρωμα που λέγεται φοσδα.. Πόσοι από αυτούς ξανά βγήκαν δήμαρχοι;;;.

  • Πέντε χρόνια χάθηκαν. Οι άλλες πόλεις τής Ελλάδας προχωρούσαν, άλλες σιγά και άλλες γρήγορα, εκτός από την Λαμία στην οποία δεν έγινε απολύτως τίποτα.Ούτε ένα βήμα μπροστά. Πρώτη φορά που συνέβη αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *