Πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κτίριο του ΟΣΚ η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την τελετή έκανε ο Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Σάπιος.
“Είμαστε λοιπόν εδώ για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε ότι μέχρι σήμερα είναι σε εξέλιξη αλλά και να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά και πολλά άλλα ακόμη που πρέπει να υλοποιηθούν...” τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Στεργίου και συμπλήρωσε: “Ζητάμε τη στήριξη του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Ζαββού, του Κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα, που έχουμε την τύχη να κατάγονται από τη Φθιώτιδα, των Βουλευτών μας, την Περιφέρεια, τους επτά Δήμους και Δήμαρχους του Νομού Φθιώτιδας, των συλλόγων και των φορέων. Έχουμε κοινά προβλήματα και θα βρούμε τις λύσεις τους.
Δεν θα αφήσουμε να μας διχάζουν οι κομματικές τοποθετήσεις και πεποιθήσεις και δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος μας ψήφισε ή όχι.
Οι εκλογές τελείωσαν”.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.