Απίστευτο περιστατικό στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς με τη Σλάβια Σόφιας, με τον Βάντερσον να μην αντιλαμβάνεται ότι το τέρμα του ακυρώθηκε λόγω ενός φιλιού.
Ο Βάντερσον της Λουντογκόρετς σκόραρε και θέλοντας να πανηγυρίσει το γκολ του πήγε στο πέταλο όπου καθόταν η κοπέλα του για να της δώσει ένα φιλί.
Ωστόσο, την ώρα που τη φιλούσε, πανηγυρίζοντας το τέρμα που σημείωσε, ο διαιτητής του ακύρωνε το γκολ.
Εκείνος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις γύρισε και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο βλέποντας το παιχνίδι να εξελίσσεται.
gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.