Αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο – Στις 14.30 ο τελικός του τουρνουά Άτλας με αντίπαλο τη Βενεζουέλα
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Αντώνης Κόνιαρης και αναλόγως, θα χρησιμοποιηθούν στην αναμέτρηση.
Η ενημέρωση της ΕΟΚ:
«Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30). Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας.
Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα».
ΠΗΓΗ: gazetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.