Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη, στο Diamond League, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Παρίσι.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.70, ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.
Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4.75μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ απέτυχε στα 4.82μ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στεφανίδη τερμάτισε πρώτη στη συνολική βαθμολογία του αγωνίσματος και θα αγωνιστεί στον τελικό της Ζυρίχης στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα συναντήσει τις κορυφαίες του αγωνίσματος.
Από εκεί και πέρα, πρώτη με εθνικό ρεκόρ ήταν η Αλίσα Νιούμαν από τον Καναδά, με 4.82.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.