Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εργαζόμενοι διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο και είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι.Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν»
Το Δρομοκαΐτειο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς». Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων».
Πηγή: reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.