Εξαφάνιση: Αγωνία για τον 13χρονο Κινέζο – Δεν μιλά ελληνικά!

Lamianow.gr
1 Min Read

Μια νέα εξαφάνιση ανηλίκου ανησυχεί τις ελληνικές Αρχές. Πρόκειται για τον μόλις 13 ετών Γκανγκζενγκ Τζου, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωση και το Χαμόγελο του Παιδιού, το παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο στις 19/8/2019, και συγκεκριμένα στις 19:30 το απόγευμα.

Το Χαμόγελο αναφέρει πως έχει ύψος 1,65μ., κανονικό βάρος, μαύρα μάτια και μαύρα κοντά μαλλιά και πως μιλάει μόνο την κινεζική γλώσσα, που σημαίνει ότι πιθανόν δεν μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21/08/2019 για την εξαφάνιση του και προέβη στην ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert Hellas» κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε την φωτογραφία για την εξαφάνιση

εξαφάνιση

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *