Είδηση σοκ από το αγγλικό ποδόσφαιρο, με τον νεαρό Τζόελ Ντάρλινγκτον να αφαιρεί τη ζωή του, στην ηλικία των 20 ετών.
Υποφέροντας από ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία έγιναν ακόμα πιο ισχυρά και κατέλαβαν το μυαλό του λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που δεν τον άφηναν να φτάσει στο ποδοσφαιρικό επίπεδο που επιθυμούσε, ο Ντάρλινγκτον αποφάσισε πως δεν είχε πλέον νόημα να ζει.
Έβαλε τέλος, σε μια από τις πιο τραγικές εξελίξεις με τρομερά βαθύ νόημα, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα παιδιά που προσπαθούν ν’ ανταπεξέλθουν στην πίεση του υψηλού επιπέδου ή υποφέρουν δίχως να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.
Πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.