Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 49χρονου που συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου
Φοβήθηκε για τη ζωή του ένας 35χρονος στο Καινούργιο Αγρινίου, όταν τσακώθηκε με έναν 49χρονο γείτονά του με τον οποίο έχει διαφορές και εκείνος τον σημάδεψε με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ πέταξε εναντίον του και ένα… τσεκούρι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει!
Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 49χρονου που συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου και, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα για ένα από τα οποία δεν είχε ανανεώσει την άδεια από το 2016.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
πηγή : protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.