«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο, ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντρας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Η ίδια τόνισε πως οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί, χωρίς όμως να προσθέτει άλλες λεπτομέρειες. Το επεισόδιο ξεκίνησε περί το μεσημέρι (20,00 ώρα Ελλάδος) κοντά σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Walmart και η αστυνομία, που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σε απόσταση από το σημείο, έκανε λόγο για παρουσία «πολλών οπλοφόρων».
Μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επλήγησαν και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας.
Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον όσων βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο στο Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 18 θύματα.
Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους. Η αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να μείνουν μακριά από το σημείο, καθώς ο ένοπλος συνεχίζει να πυροβολεί.
zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.