Εντοπίστηκε κλεμμένο σκάφος στον Πλάτανο Ακράτας – Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κλαπεί από την Λευκάδα και οι δράστες το εγκατέλειψαν όταν έγιναν αντιληπτοί
Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωϊ στην περιοχή της παραλίας Πλατάνου στην Αιγιάλεια.
Σύμφωνα με το “filodimos.gr”, ισχυρές δυνάμεις, συνεπικουρούμενες από ελικόπτερο και σκάφη του λιμενικού, πραγματοποιούν έρευνες από θάλασσα, ξηρά και αέρα, για τον εντοπισμό διακινητών μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν φουσκωτό σκάφος από την περιοχή της Λευκάδας και κατευθύνθηκαν στον Κορινθιακό Κόλπο, όμως πιθανότατα έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και έτσι έφτασαν στην παραλία Πλατάνου, εγκατέλειψαν το σκάφος και διέφυγαν, με την αστυνομία να τους αναζητά με τη συνδρομή και του λιμενικού σώματος.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, πραγματοποιώντας ελέγχους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.