Λαμία: Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τραυματισμό σε Super Market… [εικόνες]

Lamianow.gr
1 Min Read

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.15 το πρωί της Πέμπτης στο ΕΚΑΒ. Σε Super Market επί της Οδου Καποδιστρίου ένας μεσήλικας κύριος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος ακριβώς έξω από το κατάστημα. Από την πτώση τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανοίξει και να γεμίσει αίματα. Στο σημείο επικράτησε πανικός για λίγες στιγμές ωστόσο άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να τον παραλάβει και να τον οδηγήσει στα επείγοντα.

Λίγα λεπτά μετά και με την έγκαιρη επέμβαση των διασωστών ο κύριος ο οποίος είναι και επιληπτικός, ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του. Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποσαφηνίστηκε ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, πέρα από το θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ζήτησε να μην μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά να πάει στο σπίτι του. Έτσι και έγινε.

Να σημειώσουμε πως για μια ακόμη φορά η έγκαιρη επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ “έσβησε” κάθε ανησυχία που δημιουργήθηκε προς στιγμήν στους πελάτες του καταστήματος.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *