Συνελήφθη, από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, 57χρονος επισκέπτης του νησιού, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του τμήματα και θραύσματα από το απολιθωμένο δάσος της δυτικής Λέσβου.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του πέντε τεμάχια και 15 θραύσματα τμημάτων απολιθωμάτων τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, της δασικής νομοθεσίας, καθώς και του αδικήματος της κλοπής.
Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος επισκέπτης της Λέσβου, φέτος το καλοκαίρι, ο οποίος αναχωρώντας για τη χώρα προορισμού του στην Ευρώπη, συλλαμβάνεται με τμήματα απολιθωμάτων από το απολιθωμένο δάσος της δυτικής Λέσβου.
Στο σύνολό τους τα κατασχεθέντα απολιθώματα παραδίδονται στο φορέα διαχείρισης του μνημείου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου Λέσβου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.