Το αεροδρόμιο της Σκιάθου βρίσκεται κοντά στην παραλία του Ξανέμου και την λιμνοθάλασσα του Αγίου Γεωργίου. Πολλές φορές τα αεροσκάφη αναγκάζονται να πετούν ιδιαίτερα χαμηλά για να προσγειωθούν, με αποτέλεσμα να πετούν λίγο πάνω από τους λουόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών στη Σκιάθο, καθώς πολλοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αγίου Γεωργίου προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο. Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν σημειωθεί και ατυχήματα κατά τη διαδικασία αυτή.
Στην αρχή του βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα δείτε να εμφανίζονται δύο από τους πιο… τολμηρούς και να παρασύρονται από τον αέρα που προκαλείται από το αεροπλάνο, πέφτοντας από τον τοίχο στον οποίο έχουν ανέβει.
newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.