Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ζήτησε μέσω επιστολής του προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός την εξόφληση των δεδουλευμένων του προκειμένου να μην καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.
Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι χρωστούν στον Σέρβο σέντερ κοντά στις 300.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε τρεις μήνες. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται, πάντως, να δώσει άμεσα χρήματα στον παίκτη, στον οποίο έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να πουληθεί σε καμία ομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μιλουτίνοφ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.