Χαλκιδική: Μόνο μία από τους τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Νίκος Μώκος
2 Min Read

Μία 72χρονη γυναίκα την οποία σήκωσε ο αέρας και την πέταξε σε κάδο απορριμάτων είναι ο μοναδικός τραυματίας που είναι σε κρίσιμη κατάσταση από την θεομηνία που έπληξε την Χαλκιδική.

όνο ένας από τους τραυματίες από τη θανατηφόρα υπερκαταιγίδα που έπληξε τη Χαλκιδική και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε αυτό του Πολυγύρου, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς οι υπόλοιποι διέφυγαν τον κίνδυνο, πήραν εξιτήριο ή πρόκειται να πάρουν τις επόμενες ημέρες.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μόνο η 72χρονη, η οποία την ώρα που ξέσπασε η θεομηνία βρισκόταν σε ξαπλώστρα στην παραλία. Ο αέρας τη σήκωσε και την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και δίνει μάχη για τη ζωή της. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 22 άτομα, από τους οποίους παρέμειναν οι εννέα, ενώ ο ένας από αυτούς θα πάρει άμεσα εξιτήριο.

Στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται τα πέντε παιδιά, κανένα από τα οποία δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Τα τρία από αυτά αναμένεται να πάρουν άμεσα εξιτήριο, ενώ το τέταρτο είναι από τη Γερμανία και νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Το πέμπτο παιδί είναι από τη Σερβία και φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια. Οι γονείς του θέλουν να υπογράψουν και να γυρίσουν στη χώρα τους, ωστόσο, οι γιατροί τούς συνιστούν να περιμένουν, διότι είναι καλύτερα για το παιδί να μην ταξιδέψει με το αυτοκίνητο.

Τέλος, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου μεταφέρθηκαν πενήντα άτομα και παρέμεινα για νοσηλεία τα δώδεκα. Από αυτά άμεσα εξιτήριο θα πάρουν τα πέντε.

Πηγή: ethnos.gr 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *