Ανθρωποκτονία είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της 60χρονης βιολόγου που εντοπίστηκε προχθές το βράδυ σε σπηλιά στο Μάλεμε. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ασφυκτικός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr η εξέταση που έγινε από τους ιατροδικαστές Κρήτης στο Ρέθυμνο Στ. Μπελιβάνη και Αντ. Παπαδομανωλάκη έδειξε, ότι της «έφραξαν» στόμα και μύτη
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε με την μπροστινή πλευρά του σώματος και το πρόσωπο στραμμένα προς τα κάτω. Μάλιστα στην είσοδο της σπηλιάς -την οποία χρησιμοποιούσαν γερμανικές δυνάμεις ως πυριτιδαποθήκη την περίοδο της κατοχής- υπήρχε τοποθετημένη μία ξύλινη παλέτα.
Στην Κρήτη, μάλιστα έφτασε ειδικό κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με στόχο να διερευνήσει εξονυχιστικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έχασε τη ζωή της.
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.