Εδώ και καιρό ακούγονται παράπονα για τους «παρκαδόρους της Αγοράς» στα Χανιά, με πολλούς να λένε ότι η περιοχή μετατρέπεται σε γκέτο. Σήμερα, ένα βίντεο δείχνει επίθεση σε μία οικογένεια τουριστών από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού τους επιτίθεται λεκτικά, με το που βλέπει έναν από αυτούς να τραβάει βίντεο, τον πλησιάζει και τον χτυπάει!
Στο στιγμιότυπο φαίνεται ένας άνδρας να βρίζει χυδαία και να απειλεί το άτομο με το κινητό, λέγοντάς του «θα σε σκοτώσω», ενώ μία κοπέλα τον παρακαλεί στα αγγλικά να σταματήσει.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.