Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδης Σούζαν Ίτον στην Κρήτη. Η 60χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι δίνουν το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ σε όποιον έχει πληροφορίες.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η συνάδελφος της 60χρονης, Εμμανουέλλα Φιλιππίδη, το ποσό θα δοθεί σε όποιους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της 60χρονης γυναίκας που με την επιστημονική της ιδιότητα βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.
Για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα και με τη συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου. Σε αυτές συμμετείχαν εκτός από άνδρες της Πυροσβεστικής του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ, τμήματα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.