Ωραίο ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου επικράτησε άνετα 3-0 της Καλλονής – Σκόρερ οι Τζιμπούρ και Αραβίδης (2).
Φόρα πήρε η ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ που απέναντι στην Καλλονή πήρε την 3η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη σε όλες τις διοργανώσεις επικρατώντας 3-0 της Καλλονής.
Έτσι διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα και με ωραία εμφάνιση ικανοποιώντας τους περίπου 7.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την Ένωση καθώς μόλις στο 5’ ο Τζιμπούρ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την Ένωση που ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια του Ντίντακ ο Αραβίδης στο 19’ έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες για το 2-0, ωστόσο σε μία εκ των αντεπιθέσεων της η ΑΕΚ καθάρισε το ματς στο 64’ με τον Αραβίδη να πετυχαίνει το δεύτερό του προσωπικό τέρμα για το τελικό 3-0.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.