Εικοσάρια πέτυχε Λαρισαίος μαθητή στα δυο πιο δύσκολα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, τα Μαθηματικά και τη Φυσική!
Ο μαθητής Ανδρέας Μαγκούτας των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου πέτυχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ένα σπουδαίο κατόρθωμα.
Συγκεκριμένα, αρίστευσε με 100/100 στα δύο, παραδοσιακά, δυσκολότερα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Πρόκειται για ένα σπάνιο, ίσως και μοναδικό κατόρθωμα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Ανδρέας ήταν μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου από την Α’ Δημοτικού! Κατά τη διάρκεια της μαθητικής του πορείας βραβεύθηκε επανειλημμένα σε μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργάνωναν επιστημονικές ενώσεις (Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία κ.ά).
Φέτος, στην Γ’ Λυκείου στηρίχτηκε στο σχολείο του για την προετοιμασία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως όλη τη χρονιά απουσίασε μόνο τρεις ημέρες!
Πηγή: Onlarissa

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.