Αδέσποτα στις Ράχες: “Καταστηματάρχες και Δήμος τι κάνουν;”

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 3 comments
1 Min Read

Μια ακόμη καταγγελία έφτασε στο email μας σχετικά με τα αδέσποτα στην περιοχή των Ραχών.

Διαβάστε τι αναφέρει

Το καλοκαίρι έχει μπει και θα ήθελα να ρωτήσω τι προτίθεται να κάνουν οι καταστηματάρχες, αλλά και ο Δήμος για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στις Ράχες.

Πέρυσι το πρόβλημα ήταν ανυπόφορο εάν δεν ληφθούν μέτρα φέτος δε θα μπορείς να περάσεις όπως γίνεται στην Τυμφρηστού στη Λαμία που κάποιες το παίζουν φιλόζωες.

Δηλαδή μέτρα θα ληφθούν αν δαγκώσουν κανέναν στις Ράχες.

Υπάρχουν  γονείς με μικρά παιδιά και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Υπάρχει και το θέμα υγιεινής.

Δε γίνεται να θες να κάτσεις να φας και να σου έρχεται το αδέσποτο δίπλα να τινάζεται.

Να μην μιλήσω για τους δήθεν φιλόζωους που τα ταΐζουν τρώγοντας οι ίδιοι.

Αν θέλουν να το παίξουν φιλόζωοι να τα πάρουν σπίτια τους.

Βέβαια το πόσο καθαρός είναι κάποιος που ταΐζει το αδέσποτο και τρώει ταυτόχρονα δε χρειάζεται να ειπωθεί κάτι. Είναι από αυτούς που πάνε τουαλέτα και δεν πλένουν χέρια.

Κάτι πρέπει να γίνει φέτος από το δήμο και τους καταστηματάρχες οι οποίοι αδιαφορούν.

Δε γίνεται να θες να φας και να έχεις 5 σκυλιά δίπλα σου.

Αγανακτισμένος

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments
  • Θα το λύσει η Δημοτική αρχή και ειδικότερα ο κύριος Γκλέτσος που κάποιοι παίζοντας με τις τύχες του τόπου έκαναν πλάκα και ήθελαν να τον κάνουν περιφερειάρχη!Έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια να πηγαίναμε καμιά διακοσαριά χρόνια πίσω….αυτοί είμαστε και μετά μας φταίνε οι άλλοι.Η τοπική κοινωνία των Ραχών είναι μια μικρογραφεία το πως αντιμετωπίζονται και λύνονται τα προβλήματα!!

  • Φίλε αγανακτισμένε,

    Στις Ράχες έχουν γίνει προσπάθειες να επιλυθεί το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων αλλά βρίσκουν τοίχο στην αδιάφορη δημοτική αρχή, στο αυστηρό νομικό πλαίσιο κ σε κάτι άλλο που δεν θα περίμενες να ακούσεις: στα συμβόλαια που υπάρχουν ανάμεσα σε επαγγελματιές που ασχολούνται με σκύλους και τον δήμο, με αποτέλεσμα, αυτός που έχει οριστεί να δώσει λύση, να διαιωνίζει το πρόβλημα ώστε να επωφελείται οικονομικά με την περαιτέρω ανανέωση των συμβάσεων! Γειά σου Ελλάδα!

  • Φίλε, αγανακτισμένε μπορώ να καταλάβω την θέση σου, όπως και την θέση των αδέσποτων… τα αδέσποτα είναι θύματα των ασυνείδητων ιδιοκτητών τους! Θα έπρεπε να τιμωρούνται αυτοί και οχι τα ανυπεράσπιστα ζωάκια… προσωπικά είχα στείλει email στον Δήμο Στυλίδος πριν χρόνια, όταν είχε ξεκινήσει το πρόβλημα, για να βρεθεί μια λύση υπέρ των αδέσποτων, πώς μπορώ να βοηθήσω, αλλά ουδέποτε έλαβα καμμία απάντηση! Στο έλεος του Θεού, λοιπόν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *