Η Εκατερίνα Τσερνόβα ήθελε να την τραβήξουν μια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Ρωσία όταν έπεσε στο κενό από την τάρατσα πολυώροφου κτηρίου στη Μόσχα προσπαθώντας να πάρει την καλύτερη πόζα για μια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Η Εκατερίνα Τσερνόβα είχε ανέβει στην τάρατσα με δύο φίλους της από τους οποίους ζήτησε να την τραβήξει την μοιραία φωτογραφία με την ίδια – άγνωστο πώς – να χάνει την ισορροπία της και να βρίσκεται στο κενό από ύψος 27 μέτρων.
Πρόκειται για τον έκτο περιστατικό τους τελευταίους δύο μήνες που κατέληξε είτε σε θάνατο είτε σε σοβαρό τραυματισμό με νεαρές γυναίκες να προσπαθούν να τραβήξουν ελκυστικές φωτογραφίες.
Τον Απρίλιο δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 13 ετών έχασαν τη ζωή τους με διαφορά 24 ωρών.
Η Αλόνια Ανοπίν βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο εγκαταλελειμένου εργοστασίου στην περιοχή Ακτάρσκ της επαρχίας Σάρατοφ ενώ την επόμενη ημέρα η 13χρονη Πολίνα Κβάλεβα γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 μέτρων από την τάρατσα συγκροτήματος κτηρίων στην πόλη Ντερζίνσκ της επαρχιάς Νίζνι Νοβγκορόντ.

protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.