Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κατεβαίνουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο βουλευτής τους Κ. Κατσίκης, όμως, θα είναι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική με τον Β. Λεβέντη
Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον προέδρο της ‘Ενωσης Κεντρώων.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «κατά τη συζήτηση θίχτηκαν πολλά ζητήματα, σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων και αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου».
Σημειώνεται ότι η Ενωση Κεντρώων είναι το τέταρτο κόμμα διαδοχικά με το οποίο πολιτεύεται ο κ.Κατσίκης: Από τη ΝΔ είχε πάει στο ΛΑΟΣ, ακολούθησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και τώρα συντάσσεται με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.