Αν και για μόλις 8 ψηφοδέλτια ο Δημήτρης Τζιαχρήστας δεν πήρε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή, οι κάλπες του δεύτερου γύρου έφεραν την ανατροπή με τον Μπάμπη Λιόλιο να ξεπερνά το 51% και τον δήμο Δομοκού να αλλάζει τελικά χέρια.
Ψήφοι συνδυασμών
| Συνδυασμός | Δημοτικές 2019 | Δημοτικές 2019 Β | |||
|---|---|---|---|---|---|
| Ποσοστό | Ψήφοι | Ποσοστό | Ψήφοι | ||
| +Δημότες | 43.56 % | 3.835 | 51.3 % | 3.807 | |
| Δύναμη Δημιουργίας | 49.97 % | 4.399 | 48.7 % | 3.614 | |

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.