Πανηγύρισε προκλητικά την αποφυλάκιση της η ξανθιά εισβολέας του τελικού (vids)

Lamianow.gr
1 Min Read

Βίντεο από την στιγμή που η ίδια αφέθηκε ελεύθερη από τις Αρχές ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η εκρηκτική Κίνσεϊ Βολάνσκι, με τον σύντροφο της να το παρακάνει με τους πανηγυρισμούς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Mπορεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ που έγινε στην Μαδρίτη να ήταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ωστόσο η εκρηκτική Κίνσεϊ Βολάνσκι με την εισβολή της στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ήταν αυτή που τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αποτέλεσμα της εισβολής αυτής ήταν τα διεθνή ΜΜΕ να προβούν σε αρκετά αφιερώματα για την ξανθιά καλλονή, η οποί από την πλευρά της με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρνει να διατηρείται στην δημοσιότητα.

Σ΄αυτό η ξανθιά καλλονή έχει την βοήθεια και του συντρόφου της Βιτάλι Ζντοντοβέτσκι, ο οποίος όταν οι ισπανικές Αρχές άφησαν ελεύθερη την εισβολέα του τελικού πανηγύρισε έξαλλα. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Βολάνσκι ανέβασε τρία βίντεο, αλλά και τις καλύτερες φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες υπάρχουν και ορισμένες από την επίσκεψη της στην Ελλάδα και την Σαντορίνη το 2017.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν αλλά και ορισμένες φωτογραφίες της:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *