Ο Ολυμπιακός “καθάρισε” εύκολα και το παιχνίδι με τον ΝΟ Ρεθύμνου για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, που έγινε σήμερα Κυριακή, μόλις μία ημέρα μετά τα ματς της την 7ης αγωνιστικής, προκειμένου να συγκεντρωθούν νωρίτερα τα κορίτσια που είναι στην Εθνική ομάδα εν όψει του καμπ και της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (η Α1 Γυναικών διακόπτεται μετά και τη διεξαγωγή των αγώνων της 8ης αγωνιστικής και θα ξαναρχίσει 30/1/2016) .
Οι ερυθρόλευκες νίκησαν με 23-4 και έκαναν το “8 στα 8” σε ρυθμούς ρελαντί, με πρώτη σκόρερ και πάλι την Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχε 8 γκολ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 23-4
Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 7-1, 6-1.
| ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ | ||||||
| Σταματοπούλου | Κυριακάκη | ||||||
| Σαφέτη | |||||||
| Πλευρίτου Ελ. 2 | Φαρμάκη Μ. | ||||||
| Σώρα 2 | Γαγάνη | ||||||
| Ελευθεριάδου 2 | Φωτίου | ||||||
| Αβραμίδου 4 | Αλεξάκη | ||||||
| Ασημάκη 8 | Μαυρέλου 2 | ||||||
| Πλευρίτου Μ. 3 | Μυριοκεφαλιτάκη 1 | ||||||
| Λογοθέτη | Καραλόγου | ||||||
| Πλευρίτου Β. 2 | Φαρμάκη Ελ. | ||||||
| Δουρέκα | Μπελέγρη | ||||||
| Νιαρχάκου | Σολανάκη 1 | ||||||
| Πουλοπούλου | |||||||
| Λιμπιτάκη | |||||||
| Προπονητής: Χάρης Παυλίδης | Προπονητής: Κώστας Φιτσανάκης | ||||||
Διαιτητές: Γιαννέλης, Δημητροπούλου
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.