Στις 14:30 ώρα περίπου είχε ενσωματωθεί το 95,48% των εκλογικών τμημάτων. Στις περιφερειακές εκλογές είχε ενσωματωθεί κατά μέσο όρο το 97,52%, ενώ σε ό,τι αφορά στους δήμους στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μεγάλους δήμους όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Ζέρβα και Ορφανού θα είναι αντίπαλος του Ταχιάου στο β΄ γύρο.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, όλα τα αποτελέσματα έχουν παραδοθεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στις περιφέρειες.
Αποδίδουν, δε, τα όποια προβλήματα στο ότι ορισμένες περιφέρειες καθυστερούν να στείλουν τα αποτελέσματα στο υπουργείο. Από εκεί και πέρα, ό,τι αποτέλεσμα φτάνει στο ΥΠΕΣ περνάει αμέσως στο σύστημα (www.ypes.gr/ekloges) και ενσωματώνεται, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
πηγή:cnn.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.