Την επίθεση της Σταυρούλας Ξουλίδου, στον Πάνο Κάμμενο, σχολίασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ραχήλ Μακρή.
«Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα», έγραψε μεταξύ άλλων η Ραχήλ Μακρή.
Αναλυτικά το σχόλιο της:
«Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν.
Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.
Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν.
Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.